Etui til Accu-Chek produkter

Vi vil ønske deg velkommen ved å tilby deg en gratis gave.

Vi har flere etuier til våre produkter. Her kan du bestille gratis det du ønsker så sender vi det til deg i posten.                      Etui A: Passer til samtlige Accu-Chek blodsukkerapparat og fjernkontroller. Etui i kunstig skinn med glidelås. Stort nok for ytterligere utstyr, som for eksempel insulinpenner. Størrelse 180 x 60 x 50 mm (LxBxH) (Obs! Vi opplever for tiden varierende tilgang til dette etuiet, og forsendelse kan derfor ta lenger tid enn vanlig).

Etui B: Passer kun til Accu-Chek Mobile og Aviva Insight fjernkontroll. Etui i kunstig skinn. Diskret bekyttelse for blodsukkerapparatet og blodprøvetakeren. Størrelse 120 x 66 x 34 mm (LxBxH)
 

 

Fyll ut skjemaet nedenfor så mottar du etuiet i løpet av to ukers tid. 

 

* Indikerer påkrevde felt

Vi må bruke dataene du oppgir for å behandle henvendelsen din og til det trenger vi ditt samtykke. Du kan også gi ditt samtykke til at vi kan bruke dine kontaktopplysninger til øvrig kommunikasjon. Om du gir samtykke nå, kan du når som helst trekke det tilbake, eller endre det ved å benytte lenken i all elektronisk markedsføring eller ved å kontakte oss på [email protected]. Tilbaketrekking av ditt samtykke vil ikke påvirke allerede innsendt henvendelse. Det er frivillig å sende inn denne henvendelsen. Opplysningene som oppgis lagres i Roche Diagnostics Norge AS sin database. Du har til enhver tid krav på innsyn i den registrerte informasjonen i henhold til gjeldende personopplysingslov. Opplysningene vil bli lagret i inntil 3 år. For mer informasjon, les vår personvernerklæring.