hamburger overlay

Accu-Chek Rapid-D Link

Produktbeskrivelse

Et nesten usynlig infusjonssett: så smått at du knapt kan føle det, og så flatt at du nesten ikke kan se det. Hvis du ønsker maksimal toleranse og diskresjon, er Accu- Chek Rapid-D Link det riktige settet for deg. Og siden det er så enkelt å bruke, er det også perfekt for dem som har liten erfaring med insulinpumpe.

Produktveiledning

Kanyle

stålkanyle

Innføringsvinkel

rett, 90˚

Lengde på kanylen

6,8,10 og 12 mm

Høyde

2.7 mm

Egenskaper
 • Den 90° stålkanylen sikrer enkel innføring.
 • Kanylen er spesielt tynn og fin. Med en tykkelse på bare 0,36 mm er den en av de tynneste i verden og glir nesten umerkelig inn under huden.
 • Den korteste kanyleutgaven har en lengde på bare 6 mm og er særlig godt egnet for svært slanke personer med minimalt fettlag i underhuden.
 • Det integrerte innføringshåndtaket muliggjør logisk innføring med en hånd og riktig plassering på vanskelig tilgjengelige steder. Dette er særlig viktig for personer som har problemer med syn og motorikk.
 • Med en profil på bare 2,7 mm er dette et så flatt og diskré infusjonssett at det nesten er usynlig, selv under en badedrakt med frakoplet insulinpumpe.
 • Plasteret er utstyrt med fliker slik at det er enkelt å løsne klebeflaten.
Spesifikasjoner
Kanyle:

stålkanyle

Innføringsvinkel:

rett, 90˚

Frakopling:

ja, 10 cm grisehale

Lengde på kanylen:

6,8,10 og 12 mm

Diameter av kanyle:

meget fin

Slangelengde:

30, 60, 80 og 110 cm

Stivhet av slange:

bøyelig

Høyde:

2.7 mm

Hvordan du bruker den

Det er viktig å applisere infusjonssettet korrekt i huden. Ovenfor finner du link til animasjonsvideo som viser hvordan du skal plassere kanylen korrekt. Dessuten kan du laste ned en pdf av en veileder for Accu-Chek Rapid D Link her.

 1. Vask hendene.
 2. Velg et innstikksted som ikke er i nærheten av bukselinning, bein, arr, navle eller nylige infusjonssteder. Innstikkstedet må være tørt og rent før innføring.
 3. Koble sammen kanyle og slangesett ved å holde de to delene mot hverandre som et kors. Før de sammen og vri. Du skal høre og merke et klikk når de er riktig koblet.
 4. Skru fast luerlåsen på slangesettet i pumpens adapter. Fyll slangesettet i henhold til produsentens brukerinstruksjoner, til insulinet kommer ut av kanylen. Det skal ikke være luftbobler i ampulle eller slange.
 5. Fjern beskyttelsestapen og vri av beskyttelsessylinderen på nålen.
 6. Klyp sammen en hudfold og før kanylen vinkelrett inn under huden. Fiksér plasteret slik at det får godt feste til huden. Bøy kanyleholderen lett mot siden, og fjern den.
 7. Form en sløyfe og sett på et klebende plaster (som vist på bildet). Dette for å sikre minimal belastning på kanyle.

Vennligst se bruksanvisningen for produktet når det gjelder advarsler og forhåndsregler, samt mer informasjon.