hamburger overlay

Accu-Chek TenderLink

Produktbeskrivelse

Hvis du har brukt insulinpumpe i relativt lang tid og nå mestrer hele prosessen med letthet, sikrer Accu-Chek TenderLink deg optimal bærekomfort og maksimal bevegelsesfrihet – særlig hvis du er mye på farten, svært aktiv og driver idrett.

Produktveiledning

Kanyle

myk kanyle

Innføringsvinkel

vinklet, 20-45˚

Lengde på kanylen

13 og 17 mm

Slangelengde

30, 60, 80 og 110 cm

Egenskaper
  • Myk Teflon®-kanyle med forskjellige innføringsvinkler. Diagonal innføring hindrer muskelkontakt og sikrer tilpasning til alle bevegelser.
  • Ideell ved lav toleranse overfor metallnåler.
  • Nå med to kanylelengder for bedre tilpasning til kroppen.
  • Den 13 mm lange kanylen er særlig godt egnet for å gi en riktigere innføringsvinkel for personer med veltrent kropp og et svært tynt fettlag i underhuden.
  • Komfortabelt, hypoallergent plaster holder kanylesettet trygt på plass.
  • Den store klebeflaten er lett å håndtere og holder kanylesettet på plass uansett hvordan brukeren beveger seg.
Spesifikasjoner
Kanyle:

myk kanyle

Innføringsvinkel:

vinklet, 20-45˚

Frakopling:

ja, ved stedet

Lengde på kanylen:

13 og 17 mm

Diameter av kanyle:

fin

Slangelengde:

30, 60, 80 og 110 cm

Stivhet av slange:

meget bøyelig

Høyde:

6,1 mm

Hvordan du bruker den

Det er viktig å applisere infusjonssettet korrekt i huden. Ovenfor finner du link til animasjonsvideo som viser hvordan du skal plassere kanylen korrekt. Dessuten kan du laste ned en pdf av en veileder for Accu-Chek TenderLink her.

 

1) Vask hendene. 2) Velg et innstikksted som ikke er i nærheten av bukselinning, bein, arr, navle eller nylige infusjonssteder. Innstikkstedet må være tørt og rent før innføring.

 

Fjern fremre halvdel av beskyttelsestapen, og beskyttelsestuben på nålen. Hold fremre halvdel av plasteret bakover (som vist) med pekefingeren. Klyp frem en hudfold ved infusjonsstedet. Sett inn nålen i en vinkel på 20-45 grader.

 

Fiksèr plasteret på huden slik at det får godt feste. Plasser en finger ved inspeksjonsvinduet (der nålen går under huden) for å fiksere. Trykk inn sideklemmene på nålen og trekk nålen ut.

 

Fjern beskyttelsestapen på baksiden av kanylen og fiksér plasteret mot huden.

 

Skru luerlåsen fast i pumpens adapter. Fyll slangen i henhold til produsentens brukerinstruksjoner, til insulinet kommer ut av slangen. Se til at det ikke er luftbobler i ampulle/slangesett.

 

Koble kanylen til slangesettet, du skal høre et “klikk” når det er riktig koblet. Fyll kanylen med insulin ved hjelp av en bolusdose, slik at tomrommet fylles. Se brukerveiledning for kanylen du bruker for korrekt mengde. Start pumpen.

 

Vennligst se bruksanvisningen for produktet når det gjelder advarsler og forhåndsregler, samt mer informasjon.